Whitechapel Brengt “Without You | Without Us” Video Uit

Geschreven door Stefan
Whitechapel

De Amerikaanse deathcore band Whitechapel heeft een video uitgebracht voor “Without You | Without Us”, afkomstig van het in 2021 uitgekomen album “Kin”.

Gitarist en tekstschrijver Alex Wade zegt het volgende over de video:

We are excited to release our final video from the Kin album cycle for “Without You/Without Us”. We worked with longtime friend David Brodsky and MyGoodEye Visuals on bringing this epic battle to life and feel it is a great way to close this album as we begin work on our 9th album.

De band gaat eind deze maand samen met Thy Art Is Murder, Fit For An Autopsy en Spite op tour en komt daarmee op 28 september naar Poppodium 013 in Tilburg (NL), op 21 oktober naar Kavka Zappa in Antwerpen (BE) en op 27 oktober naar Melkweg in Amsterdam (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter