Beartooth Deelt “The Better Me” Video Met Country/Rock Zanger Hardy

Geschreven door Stefan
Hardy & Beartooth

De Amerikaanse metalcore band Beartooth heeft een video uitgebracht voor de nieuwe single “The Better Me” waarop ook de Amerikaanse country/rock zanger Hardy te horen is. De single is afkomstig van het aankomende, vijfde studioalbum “The Surface” dat op 13 oktober uitkomt via Red Bull Records.

Frontman Caleb Shomo zegt het volgende over het nummer:

There are times where we feel like there is a way better version of ourselves somewhere deep inside that we need to find and bring back to the forefront of our lives. This song is about going through the things that brought me to that conclusion. Simply put, I made a choice to be a better me.

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter