Pain Deelt Video Voor Nieuwe Single “Revolution”

Geschreven door Stefan
PAIN

De Zweedse industrial metal band PAIN, opgericht door Peter Tägtgren, heeft een video uitgebracht voor de nieuwe single “Revolution”.

Tägtgren zegt het volgende over de track:

We wrote this song together, me and my son Sebastian – he wrote all the music and I did the lyrics. And it turned out great. We are very proud of this song. The lyrics are about false information on social media and news, and for a normal person it’s hard to understand what is right and what is wrong.

PAIN gaat in oktober op tour met Ensiferum en staat daarmee op 6 oktober in Iduna in Drachten (NL), 7 oktober in Metropool in Hengelo (NL), 8 oktober in Kavka Zappa in Antwerpen (BE) en 14 oktober in P60 in Amstelveen (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter