Thy Art Is Murder Ontslaat Frontman Cj McMahon

Geschreven door Stefan
Cj McMachon

De Australische deathcore band Thy Art Is Murder heeft frontman Chris McMahon uit de band gezet. Dit bevestigde de band vandaag via een statement op hun socialmedia. Het nieuws komt tegelijk met de release van hun nieuwe album “Godlike”, dat vandaag, 22 september, is uitgebracht.

Het nieuws komt onder andere nadat Cj homofobische uitlatingen op social media, waar hij zijn verontschuldigingen voor uitbracht:

Hey guys, CJ here, just wanted to make this video to apologize to everybody that’s been upset and offended by the video that I shared and commented horribly on Instagram a few days ago. My intentions weren’t to be transphobic in any way, shape or form. And now it’s gotten to the point that it really doesn’t matter what my intentions were.

I apologize to the LGBTQ+ community and their allies and the people that support them. And I thought I did support them, but obviously my video that I shared and commented horribly on has proved otherwise. To my friends that I have that are trans, please don’t take this as me being transphobic. My intentions were very different to be anything other than that.

And I apologize to my band that aren’t standing with me and I don’t blame them, so yeah, I don’t know what to say. I’m sorry.

Iemand op Twitter heeft screenshots gemaakt van de desbetreffende posts:

De band heeft een tour door Europa gepland, ze live zien kan onder andere op 28 september in Poppodium 013 in Tilburg (NL), op 21 oktober in Kavka Zappa in Antwerpen (BE) en op 27 oktober in de Melkweg in Amsterdam (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter