Cj McMahon Reageert Op Ontslag Thy Art Is Murder

Geschreven door Stefan
Thy Art Is Murder

Op de releasedag van het nieuwe album “Godlike” van de Australische deathcore band Thy Art Is Murder kwamen ze met een statement naar buiten dat frontman Cj McMahon uit de band is gezet. In hun verklaring waarschuwden ze dat McMahons kijk op genderidentiteit niet de enige reden was waarom hij werd ontslagen, maar de laatste in een reeks schijnbare incidenten. Cj was naar eigen zeggen niet op de hoogte van dit nieuws en heeft nu via Instagram een statement naar buiten gebracht in een video. In de video zegt Cj, die zelf twee kinderen heeft, dat de opmerkingen die hij maakte als enige doel hadden om kinderen te beschermen tegen indoctrinatie van volwassenen met LGBTQ+ ideeën tot deze kinderen volwassen genoeg zijn om zelf aan te geven hoe diegene zich wil identificeren.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter