Eerste Namen Alcatraz Open Air 2024 Bekendgemaakt

Geschreven door Stefan

De organisatie van Alcatraz Open Air heeft de eerste namen voor de editie van 2024 bekendgemaakt. Het festival vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus 2024 en tickets zijn nu te koop.

De eerste 50 namen zijn: Architects, Amon Amarth, Opeth, Clutch, Cradle Of Filth, Hatebreed, Satyricon, Mayhem, Paradise Lost, Exodus, Watain, Dark Tranquality, Jinjer, Spiritbox, Korpiklaani, Dokken, Fuerschwanz, Marduk, Lord Of The Lost, Life Of Agony, Armored Saint, Madball, The Night Flight Orchestra, Eclipse, Orden Ogan, Finntroll, Septicflesh, Orange Goblin, Soil, Benediction, Brant Bjorn Trio, Truck Fighters, Raven, Terrorizer, Misery Index, Heathen, Green Lung, Legion Of The Damned, Massacre, Monkey 3, Cro-Mags, Bodysnatcher, Crippled Black Phoenix, Fen, The Casualties, Exumer, Skeletal Remains Left To Die, Audrey Horne en Thronehammer.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter