System Of A Down’s Shavo Odadjian’s Start Nieuw Project Met Leden Van Left To Suffer & Winds Of Plague

Geschreven door Stefan

System Of A Down-bassist Shavo Odadjian heeft de line-up gedeeld van zijn nieuwe project “Shavo” waar hij de afgelopen maanden aan heeft gewerkt. Het was al bekend was dat Winds Of Plague-gitarist Michael “Morgothbeatz” Montoya mee zou doen en nu zijn ook Left To Suffer-zanger Taylor Barber, ‘American Idol’ runner-up Alejandro Aranda (ook bekend als Scarypoolparty) en Winds Of Plague drummer Josh Johnson toegevoegd.

In de post is ook te lezen dat er al 16 nummers klaar zijn en eerder bevestigde hij dat hij eind dit jaar/begin volgend jaar een plaat hoopt uit te brengen. Korn-frontman Jonathan Davis is alvast een van de bevestigde gastartiesten.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter