Rivers Of Nihil Brengt “Hellbirds” Video Uit

Geschreven door Stefan
Rivers Of Nihil

In maart 2023 rondde de Amerikaanse technical death metal band Rivers of Nihil een opnamesessie af waarin de nu vierkoppige band een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe muziek voortbracht met Adam Biggs als hun nieuwe zanger/bassist. Deze opnamesessie markeerde ook het eerste optreden van nieuwe gitarist Andy Thomas (ex-Black Crown Initiate).

De tweede van deze nieuwe singles, “Hellbirds”, is vandaag uitgebracht. De video is gemaakt door David Brodsky & Allison Woest van My Good Eye Visuals.

Zanger en bassist Adam Biggs zegt het volgende over de track:

“‘Hellbirds’ is a song that was actually largely written during the sessions for The Work. We couldn’t find a place for the song on that album, but we knew it would see the light of day sometime because it’s easily one of the heaviest songs we’ve ever written, and we’ve reworked it to display the raw power of the new lineup. The lyrics are written from the perspective of someone you might consider a ’typical’ person in this day and age; worn out, drug addicted, nihilistic and living in the wake of so many things he can’t control. It’s an anthem for people who hail from dead end towns like us.

De band live zien kan tijdens The Pain Remains Tour met Lorna Shore, Distant en Ingested waarmee ze op 5 november aftrappen tijdens The Rock Circus in de Brabanthallen in Den Bosch (NL)

Deel dit artikel
Laat een reactie achter