Texas In July Kondigt EP “Without Reason” Aan, Eerste Nieuwe Plaat In 9 Jaar Tijd

Geschreven door Stefan
Texas In July

De Amerikaanse metalcore band Texas In July heeft de nieuwe EP “Without Reason” aangekondigd en een video uitgebracht voor de nieuwe track “Put To Death”.

Na hun terugkeer in juni met de release van de single “False Divinity”, deelt Texas In July nu “Put To Death”, waarmee de band’s voorliefde voor het schrijven van ongelooflijk zware en met riffs gevulde metalcore.

Bassist Ben Witkowski zegt het volgende over de nieuwe track:

‘Put To Death’ is in its own world. It’s darker and faster and was written differently than the rest of the songs on the EP. It is relentless and in your face, with a wild black metal-sounding chorus – hearing a range from JT that has never been recorded and the fastest double bass Adam has ever tracked. It’s an uncanny change of pace that we all love. The song itself is about following the leader instead of carving your path – the result of conforming to ordinariness and not seeking what is most important to you

De EP met vijf nummers verschijnt op 17 november op Rude Records/Equal Vision Records en is hier beschikbaar voor pre-order.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter