Hellfest Kondigt Eerste 25 Bands Aan

Geschreven door Stefan
Hellfest

De organisatie van het Franse metalfestival Hellfest heeft de eerste 25 bands voor de editie van 2024 bekendgemaakt. De eerste headliner is Foo Fighters en daarnaast zullen ook Queens Of The Stone Age, The Offspring, Megadeth, Dropkick Murphys, Royal Blood, Bad Omens, All Them Witches, Babymetal, Biohazard, Bruce Dickinson, Brujeria, Brutus, Dark Tranquality, Dimmu Borgier, Eternal Champion, Fu Manchu, Korpiklaani, Kvelertak, Madball, Nova Twins, Rhapsody Of Fire, Satyricon en The Interrupters op het festival te vinden zijn. De organisatie laat weten dat hier nog 160 bands aan toegevoegd zullen worden.

Op woensdag 25 oktober gaan de laatste 4-dagen tickets in de verkoop via deze website.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter