Win: Tickets Voor Never Say Die! Tour In Effenaar (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

Op vrijdag 17 november staat Impericon’s beruchte Never Say Die! Tour in Effenaar, Eindhoven. Dit jaar zijn Nasty en King 810 headliners, die beide bekend staan om hun intense en agressieve muziekstijlen. De leden van Nasty zijn afkomstig uit verschillende delen van Europa en hebben een diverse achtergrond. Ze brengen een mix van hardcore, punk en metal. King 810 komt uit Flint, Michigan en werd opgericht in 2007. Ze staan bekend om hun onderscheidende mix van metal, hard rock en rap-elementen. Een uitgebreid voorprogramma wordt verzorgt door Ten56., Left To Suffer, Fox Lake en Reduction. De deuren gaan om 17:00 uur open, dus je kunt rekenen op een volle avond moshen!

Vanuit The Heavy Hunt mogen we 2×2 tickets weggeven, dus laat ons weten wie jij mee zou willen nemen en misschien sta jij in de moshpit in Effenaar!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 6 november bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Never Say Die! Tour – Effenaar, Eindhoven

Deel dit artikel
Laat een reactie achter