Festival South Of Heaven Verplaatst Naar 2025

Geschreven door Stefan
South Of Heaven

De eerste editie van het nieuwe metalfestival South Of Heaven dat eerder dit jaar werd aangekondigd voor 2024, is een jaar opgeschoven en zal nu op een nog onbekende datum in 2025 plaatsvinden.

Het nieuwe openlucht festival stond gepland voor vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 in Maastricht (twee dagen, twee podia, 20+ bands), maar wordt dus een jaar uitgesteld. Vorige week kreeg de organisatie het bericht dat er geen zekerheid kon worden gegeven over het verkrijgen van de benodigde vergunning voor de eerste editie van het festival.

Vanwege de verwachte drukte van diverse andere evenementen in de stad op die datum in 2024 en de daarmee gepaarde inzet van openbare orde, gaf de gemeente Maastricht een negatief advies. Deze onzekerheid, alsmede tevens het niet doorgaan van twee gewenste headliners, laat de organisatie geen andere keuze dan het evenement, dat een beoogd bezoekersaantal van 6000 tot 8000 personen per dag heeft, een jaar uit te stellen.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter