Bring Me The Horizon Brengt Reissue Van Sempiternal Uit Voor 10-jarig Jubileum

Geschreven door Megan 1
Bring Me The Horizon - Sempiternal Era

De Britse alternative metal band Bring Me The Horizon gaat hun vierde studioalbum “Sempiternal” opnieuw uitbrengen. In april van dit jaar vierde het album zijn 10 jarige bestaan en dit is een mooie reden om de plaat opnieuw uit te brengen op een limited edition vinyl en cassette.

Over de vormgeving is goed nagedacht en deze sluit dan ook perfect aan bij de toch wel iconische albumcover. Een bijna ying-yang zwart-wit benadering van de albumhoes vormt een inversie van het kleurenpalet van de originele coverart. Daarnaast komt de plaat volledig tot leven op je platenspeler en zorgt het zoetrope effect ervoor dat je een echte eyecatcher in huis haalt. Naar verwachting zullen beide items beschikbaar zijn vanaf 8 december 2023.

Zanger Oliver Sykes zegt het volgende over het album:

“I feel like this is the album that changed everything for our band, both in commercial success terms and personal terms. I was struggling with addiction and my relationship with the band before this record was fractured and I felt the only way I could apologise for my actions was to knuckle down and pour everything into a record. This record brought our band closer than ever and for that it will always have a special place in my heart.

De tracklist ziet er als volgt uit:

Side A:

 1. “Can You Feel My Heart”
 2. “The House Of Wolves”
 3. “Empire (Let Them Sing)”
 4. “Sleepwalking”
 5. “Go To Hell, For Heaven’s Sake”
 6. “Shadow Moses”

Side B:

 1. “And The Snakes Start To Sing”
 2. “Seen It All Before”
 3. “Antivist”
 4. “Crooked Young”
 5. “Hospital For Souls”

Pre-Orders zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter