Tool Eeste Band Voor Graspop Metal Meeting 2024

Geschreven door Stefan
Tool

De Amerikaanse progressive metal band Tool is bevestigd voor Graspop Metal Meeting 2024. De band zal spelen op de donderdag, 20 juni 2024. Ook de startdatum van de ticketverkoop is bekendgemaakt: zaterdag 25 november.

Gear up for a trip through a sonic universe bursting at the seams with hypnotic tracks and baffling visuals. On Thursday 20 June 2024, Tool will wrap up proceedings on our South Stage. The iconic progressive metal band from Los Angeles headed by Maynard James Keenan is making its GMM debut this year.

Tickets for #GMM24 go on sale on 25 November 2023 through Ticketmaster.

De gehele line-up voor Graspop kan elk moment bekendgemaakt worden, gisteren zijn de website van het festival al bijgewerkt in de nieuwe huisstijl.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter