Infected Rain Brengt “Because I Let You” Video Uit

Geschreven door Stefan
Infected Rain - Because I Let You

De Moldavische progressive metal band Infected Rain heeft een video uitgebracht voor hun nieuwe single “Because I Let You” die te vinden zal zijn op hun onlangs aangekondigde nieuwe album “TIME” dat op 9 februari uitkomt.

De band zegt het volgende over de track:

“In ‘BECAUSE I LET YOU’, we delve into the paradox of love’s pain, exploring how our deepest affections can lead to our greatest wounds. It’s a raw reflection on the vulnerability we expose in love, and how sometimes those we trust most can wield our secrets and fears against us. This song isn’t just about the struggles in relationships; it’s a mirror to the courage it takes to acknowledge and voice this complex reality.

Pre-Orders zijn hier verkrijgbaar en de band live zien kan tijdens hun tour met Amaranthe en Dragonforce waarmee ze op 25 februari in Poppodium 013 in Tilburg (NL) staan en op 17 maart in Ancienne Belgique in Brussel (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter