Heideroosjes, Danko Jones En Meer Naar Alcatraz Open Air

Geschreven door Stefan

De organisatie van Alcatraz Open Air heeft weer een reeks nieuwe namen gedropt, waaronder de Nederlandse punk band De Heideroosjes en het hardrock trio Danko Jones. De overige nieuwe namen zijn Fleddy Melculy, Pig Destroyer, Bizkit Park, Vengeance, Hippotraktor, Rituals Of The Dead Hand, Sacrifice, D.R.I. en Ankor.

De eerste namen voor het festival werden op 13 oktober bekendgemaakt, en daarna volgde nog twee aankondigingen. De eerder bekendgemaakte namen zijn Architects, Amon Amarth, Opeth, Clutch, Cradle Of Filth, Hatebreed, Satyricon, Mayhem, Paradise Lost, Exodus, Watain, Dark Tranquality, Jinjer, Spiritbox, Korpiklaani, Dokken, Fuerschwanz, Marduk, Lord Of The Lost, Life Of Agony, Armored Saint, Madball, The Night Flight Orchestra, Eclipse, Orden Ogan, Finntroll, Septicflesh, Orange Goblin, Soil, Benediction, Brant Bjorn Trio, Truck Fighters, Raven, Terrorizer, Misery Index, Heathen, Green Lung, Legion Of The Damned, Massacre, Monkey 3, Cro-Mags, Bodysnatcher, Crippled Black Phoenix, Fen, The Casualties, Exumer, Skeletal Remains, Left To Die, Audrey Horne, Thronehammer, Saxon, Testament, Europe, Epica, Saxon, Testament, Channel Zero, Beast In Black, Cyclone, Massive Wagons, Sadus, Cirith Ungol Eternal Champion, Whitechapel, The Ocean, Malevolence, Aborted, Emmure, After The Burial, Unto Others, ProPain, Mental Cruelty, Uada, Cobra The Impaler, Carach Angren, The Lucifer Principle, Cut-Throat Los Angeles, Mantah en 1000 Mods.

 Alcatraz vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus 2024 en tickets voor het festival zijn hier te koop.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter