Comeback Kid Kondigt Nieuwe EP “Trouble” Aan, Brengt “Trouble In The Winner’s Circle” Uit

Geschreven door Stefan
Comeback Kid

De Canadese hardcore-punk band Comeback Kid heeft een nieuwe EP genaamd “Trouble” aangekondigd, welke op 15 maart uit zal komen via hun nieuwe labels SharpTone Records en New Damage Records. Met deze bekendmaking hebben ze ook een video uitgebracht voor de eerste track “Trouble In The Winner’s Circle”.

Zanger Andrew Neufeld zegt het volgende over de track:

Trouble In The Winner’s Circle‘ is about public meltdowns. Having the world crashing down on you on display for the masses to see, like peering into a fishbowl. It’s a tongue and cheek rock anthem driving its point to the bitter end.

De verdere tracklist is als volgt:

  1. Trouble In The Winner’s Circle
  2. Disruption
  3. Chompin’ At The Bit
  4. Breaking And Bruised

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar en de band live zien kan op 9 december in de Melkweg in Amsterdam (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter