THECITYISOURS Brengt Nieuwe Track “Shame” Uit

Geschreven door Megan
THECITYISOURS

De Engelse metalcore band THECITYISOURS heeft een nieuwe track uitgebracht genaamd “Shame”, inclusief video die gemaakt is door vocalist Oli Duncanson. Deze single zal deel gaan uitmaken van het nieuwe album dat de band volgend jaar wil gaan uitbrengen via Arising Empire. Het nieuwe nummer is momenteel overal te streamen.

Zanger Oli Duncanson zegt het volgende over de track:

Shame was written about the feeling of not being able to accept your sexuality; an aspect of yourself that can’t be changed, and how it makes you feel that you don’t belong anywhere. It affects every way in which you navigate through life and won’t leave you until you come to terms and embrace it.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter