Sea Of Consciousness Streamt Nieuwe Track “From The Ashes” 

Geschreven door Megan
Sea Of Consciousness
© Megan Keijzer

De Nederlandse progressieve technische deathmetal band Sea Of Consciousness heeft een nieuwe track genaamd “From The Ashes” uitgebracht. De single zal onderdeel gaan uitmaken van hun debuutalbum. ‘From The Ashes’ weerspiegelt het klassieke verhaal van opstaan nadat je gevallen bent. 

De boodschap van het nummer is dan ook, het maakt niet uit hoe hard je geraakt wordt, je hebt altijd de kracht om er sterker uit te komen. De muziek weerspiegeld dit door middel van extremiteit, technische variaties en het openen van nieuwe hoofdstukken. Net als een feniks die herboren wordt, krijgt de muziek naar het einde toe nieuw leven in geblazen. 

De band zegt het volgende over het nummer:

Het nummer is een krachtig symposium met een gevoelige kern.

De band speelt hun allereerste liveshow op 12 januari 2024 in de Musicon in Den Haag (NL) samen met Permeator. Tickets voor de album releaseshow zijn hier te koop en kosten €10,- 

Deel dit artikel
Laat een reactie achter