Slipknot Kondigt Europese Tour Aan

Geschreven door Stefan
Slipknot

De Amerikaanse nu-metal band Slipknot heeft een Europese tour voor eind 2024 aangekondigd om hun 25-jarig jubileum te vieren, uitgegaan van de releasedatum van hun debuutalbum “Slipknot”. De band komt hiermee onder andere naar de Ziggo Dome in Amsterdam (NL).

Percussionist Shawn “Clown” Crahan zegt het volgende over de tour:

It has been 25 years since we first played on the continent, and we’ve been back ever since. The memories I have from all those times are life-changing, and we’re ready to make more. I’m so excited to bring our 25 year anniversary tour to Europe and the UK. Be prepared for an energy you’ve never experienced before. It’s happening.

De ticketverkoop start vrijdag 15 december om 10:00 uur.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter