Brand Of Sacrifice Tekent Bij Nuclear Blast En Brengt Single “Purge” Uit

Geschreven door Megan
Brand Of Sacrifice

De Canadese deathcore band Brand Of Sacrifice heeft getekend bij Nuclear Blast Records en om dit te vieren hebben zij een nieuwe track genaamd “Purge” uitgebracht. De bijpassende video is geregisseerd door Zak Pinchin, een video director uit Engeland. 

Zanger Kyle Anderson zegt het volgende over de track:

Purge, powerfully delves into the complexities of addiction, weaving a narrative of struggle, but also resilience. It is an ode to personal transformation, showcasing the journey towards becoming one’s best self amidst life’s challenges.

De band geeft aan erg enthousiast te zijn om het nieuwe tijdperk in te luiden bij Nuclear Blast met hun nieuwe track “Purge”. Hun vorige releases zijn uitgebracht via Blood Bast en ze kijken ernaar uit om voort te bouwen op dit succes. 

Helaas komt de band niet naar Nederland voor een concert, maar volgend jaar zijn ze te zien op Graspop Metal Meeting in Dessel (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter