Enterprise Earth Brengt “Casket Of Rust” Uit

Geschreven door Stefan
Enterprise Earth

De Amerikaanse deathcore band Enterprise Earth heeft “Casket Of Rust” uitgebracht, de derde single van hun aankomende album “Death: An Anthology” dat op 2 februari 2024 uitkomt via MNRK Heavy.

Zanger Travis Worland zegt er het volgende over:

Lyrically, it touches on the death of yourself in a relationship. You’re killing off anything you had in order to appease another person and destroying pieces of yourself. You built this casket for so long that it has time to decay and rust before you bury yourself in it.

Eerder bracht de band al de singles “King Of Ruination” en “The Reapers Servant” uit.

Enterprise Earth live zien kan tijdens hun tour samen met Suffocation, Sanguisugabogg en Organectomy waarmee ze op 10 februari op Deathfest in Drachten (NL) staan, op 18 februari in Poppodium 013 in Tilburg (NL) en op 25 februari in Zappa in Antwerpen (BE).

Pre-Orders voor het nieuwe album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter