Another Now Brengt “BREATHE” Video Uit

Geschreven door Stefan
Another Now

De Eindhovense metalcore band Another Now heeft een nieuwe single genaamd “BREATHE” uitgebracht, als opvolger van de eerder uitgebrachte tracks “SMILE” en “DOUBT”.

De video voor dit nummer is opgenomen in de kelder van de band met een greenscreen en bij Motion Experience in Eindhoven (NL). De regie was in handen van bandlid Miquell (gitaar, regisseur).

Zanger en bassist Rik zegt het volgende over de track:

Ik kan mijn ergste vijand zijn als het gaat om het creatieve proces wanneer zelftwijfel toeslaat en het me van binnenuit op kan eten. Ik worstelde voorheen enorm met het mix/productieproces, omdat ik niet wist wanneer iets écht klaar was en het tijd was om het los te laten. De laatste paar projecten brachten veel slapeloze weken met zich mee waarin ik eindeloos hetzelfde nummer/geluid herhaalde. Ik probeerde dingen te repareren die helemaal geen reparatie nodig hadden, maar toch ging ik er steeds weer overheen omdat het ‘perfect’ moest zijn. Het probleem is dat je nooit weet wanneer je er het meeste uit hebt gehaald. Tegenwoordig leer ik dingen makkelijker los te laten en vriendelijker voor mezelf te zijn.

Zanger Stef voegt eraan toe:

Dit nummer betekent zoveel voor ons, omdat we allemaal streven naar perfectie. Met dit
nummer willen we onszelf laten weten dat het helemaal prima is om niet perfect te zijn, dat we
moeten leren loslaten en genieten van het moment.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter