Another Now Brengt Nieuwe Single En Video “Doubt” Uit

Geschreven door Casper
Another Now

De Eindhovense metalcore band Another Now heeft hun nieuwe single “DOUBT” uitgebracht met bijbehorende video. Het Brabantse vijftal timmert al een tijdje aan de weg en heeft met de nieuwe single weer een duidelijke stap gezet als het gaat om productie, songwriting en de eigen sound.

De frisheid van de nieuwe single is geaard in stevige klassieke metalcore riffs en afgemaakt met een elektronisch sausje die je bij Another Now mag verwachten. De video is visueel complementair en geeft de single kleur door middel van het moderne gebruik van 8-bit game elementen.

Op 19 oktober staat de band samen met Changing Tides in de Hall of Fame in Tilburg. Dit beloofd een stevig avondje te worden waarin we de nieuwe single vast zullen horen. Wij vertrouwen in ieder geval dat het goed komt, en om met de single te spreken: “We never had a second of doubt”.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter