Win: Tickets Voor Spite In Bibelot (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

Met een loodzware tour ter ere van hun laatste album “Dedication To Flesh” komt Spite op 5 april de Bibelot in Dordrecht plat spelen. Als leiders van deze optocht zullen Spite en Bodysnatcher hun hart eruit te spelen, maar ze komen zeker niet alleen. Boundaries en Mouth for War maken de avond tot een deathcore fenomeen dat niet gemist kan worden. Maar hier kennis met alle bands, check de Spotify playlist om alvast in te komen en doe nu mee met deze actie om kans te maken op 2 kaarten!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 10 maart bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Spite – Bibelot, Dordrecht

Deel dit artikel
Laat een reactie achter