Festival Rock Fest Introduceert Moshing En Non-Moshing Zones

Geschreven door Stefan

Op het Amerikaanse festival Rock Fest in Wisconsin zal dit jaar geëxperimenteerd worden met speciale “moshing-zones”. Voorheen was moshen compleet verboden op het festival, maar in een poging om het evenement te verbeteren en tegemoet te komen aan de verschillende voorkeuren van festivalgangers, hebben de organisatoren aparte zones geïntroduceerd waar het juist wel mag. Hardcore-dancing of “flail moshing” is echter ten strengste verboden op het festival.

Het festival schrijft:

In the past, we’ve held back on moshing at ‘Rock Fest’ to ensure everyone’s safety, which is our top priority,” wrote organizers. “We know, however, that moshing is a vital part of rockers’ release and metal experience for many of you we’ve listened to your feedback and are excited to introduce a moshing area at the Budweiser Boneyard Stage as a pilot program.

This allows us to embrace the energy of moshing while maintaining a safe environment for all festival-goers. We’re setting up designated zones for both moshers and non-moshers, ensuring everyone can still enjoy the show up close. please note, for everyone’s safety, hardcore dancing styles flail moshing will not be permitted. Lets rock responsibly, keep an eye out for our brothers and sisters, and make this a memorable addition to Rock Fest 2024!

Dit nieuws is onderdeel van een aantal verbeteringen die het festival doorvoert, waaronder het toevoegen van lockers, mocktails en vroegtijdige toegang tot de camping.

Rock Fest is een meerdaags festival dat dit jaar onder andere Parkway Drive, Beartooth en Killswitch Engage op het programam heeft staan.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter