Win: Tickets Voor Kill The Lights In Bibelot (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

Kill the Lights is een internationale metalcore band die in 2019 is opgericht door onder andere twee voormalige bandleden van Bullet for My Valentine, te weten Jason “Jay” James en Michael “Moose” Thomas. Hun eerste album, “Sinner”, werd uitgebracht in 2020 en werd zeer positief ontvangen door de metal gemeenschap.

Na vier jaar hebben ze op 8 maart 2024 hun tweede studioalbum “Death Melodies” uitgebracht. Kill The Lights is een band die graag de verbinding koestert, ook al wonen de band leden erg ver van elkaar vandaan. “Het beste komt wanneer we samen zijn”, verklaart Moose. “We maken urenlang grappen, drinken wat, en de nummers schrijven zichzelf. We zijn zo verbonden op deze manier. Er is geen pad. We proberen niemand na te bootsen. Dit is het eerste album dat echt klinkt als Kill The Lights.”

De band live horen kan in Bibelot in Dordrecht op 30 april 2024, waar ze samen met de Nederlandse band Changing Tides spelen, een band die inspiratie haalt uit de metalcore- en deathcorescene met diepe breakdowns en mysterieuze (zang)orkestraties. Ze weten goed hoe ze het publiek in beweging kunnen krijgen, een prima voorprogramma voor Kill The Lights! Wij mogen 2×2 weggeven, dus zorg dat je meedoet!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 25 april bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Kill The Lights – Bibelot, Dordrecht

Deel dit artikel
Laat een reactie achter