Changing Tides Wint Guts & Glory Bandbattle En Staat Op Jera On Air

Geschreven door Megan
Changing Tides
© Edwin Smits

Gisteravond vond de langverwachte Guts & Glory bandbattle plaats in Dynamo Eindhoven, waarbij opkomende bands hun muzikale talenten laten zien. Na een intense strijd wist de Brabantse deathcore band Changing Tides er met de titel vandoor te gaan. Met hun energieke performance en unieke sound wist de band zowel het publiek als de jury te overtuigen. Hiermee versloegen zij Undawn, Daniel Brooke en R.C. Sullivan.

Als beloning voor hun overwinning krijgt Changing Tides de kans om op te treden tijdens Jera On Air festival. Dit is een geweldige kans voor de band om hun muziek aan een breder publiek te laten horen en hun carrière naar een nog hoger niveau te tillen. Momenteel is de band hard aan het werk om later dit jaar een nieuw album uit te brengen en hierbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Via deze link kun je exclusieve merchandise kopen om de band een handje op weg te helpen.

Ga je niet naar Jera On Air maar wil je de band toch graag live zien? Dat kan! Ze verzorgen namelijk het voorprogramma van Kill The Lights in Bibelot, Nieuwe Nor en Willem Twee. Voor de show in Dordrecht geven wij 2×2 tickets weg. Lees hier hoe je mee kunt doen en kans maakt op de tickets.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter