In Flames Brengt Nieuwe Track “Foregone Pt. 2” Uit

Geschreven door Stefan

De Zweedse alternative metal band In Flames heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “Foregone Pt. 2”, afkomstig van het aankomende album “Foregone” dat op 10 februari uitkomt via Nuclear Blast Records. Deze track gaat verder waar “Foregone Pt. 1” eindigde, een video daarvan is hier te bekijken.

While revisiting songs in our catalog like ‘Moonshield‘ and ‘Gyroscope,’ I felt we hadn’t done that style for awhile. We wanted honor those types of songs which incorporates the Swedish folk vibe, but bring it to the current era of In Flames. Musically and lyrically it is a continuation of ‘Foregone‘.

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar. De band live zien kan op 6 december in Poppodium 013 in Tilburg (NL) en op 7 december in Ancienne Belgique in Brussel (BE).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter