Dying Wish Brengt “Lost In The Fall” Video Uit

Geschreven door Stefan
Dying Wish

De Amerikaanse metallic hardcore band Dying Wish heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “Lost In The Fall”, afkomstig van het onlangs aangekondigde album “Symptoms Of Survival” dat op 3 november uitkomt via Sharptone Records.

Zangeres Emma Boster, die onlangs een lelijk ongeluk had met een glazen hoteldeur, zegt het volgende over de track:

‘Lost in the Fall’ is written about the natural untangling of a friendship or a relationship with someone over time. It’s about letting go of control and accepting your fate and failure in love. Imagine the feeling in your throat and gut when you know things are coming to an end. Surrender to that feeling and face the direction of moving on.

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter