Resolve Deelt Nieuwe Single “Older Days” Met ten56. & Paleface Swiss

Geschreven door Stefan
Paleface Swiss, Resolve & Ten56.

De Franse post-hardcore band Resolve heeft een video uitgebracht voor de nieuwe single “Older Days”, waarop ook vocalisten Aaron Matts van ten56. en Marc “Zelli” Zellweger van Paleface Swiss te horen zijn. De nieuwe track zal te vinden zijn op het aankomende album “Human” dat op 15 september uitkomt via Arising Empire. Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Over het ontstaan van de track zegt zanger Anthony Diliberto het volgende:

I wanted to express how I find comfort in surrendering to my inner demons, to the point that getting rid of them would make mean entirely different person which I’m scared to encounter.

Bassist Robin Mariat voegt eraan toe:

When it came to picking it as a single for the Human campaign, we knew it was the one track we should try and do something different with its release. So we called for two of the most accomplished vocalists we know, Aaron Matts from ten56. and Zelli from Paleface Swiss to come to our studio and spice it up a bit more with us. Not only that, but we thought it could also be fun to film all 3 vocalists do a vocal run-through for the track once It was all done.

De band live zien kan als support van Rise Of The Northstar op 19 november in Willem Twee in Den Bosch (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter