Win: 2 Tickets Voor The Rock Circus (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
The Rock Circus - Win!

Met The Rock Circus is Nederland een gloednieuw indoor festival rijker en de allereerste editie belooft een hele mooie te worden! Het drie dagen durende festival vindt plaats op 3, 4 en 5 november in de Brabanthallen in Den Bosch (NL) en als headliners wist de organisatie de powermetal giganten van Powerwolf en de party metalcore act Electric Callboy te strikken! Dit is echter nog lang niet alles, want in de gevarieerde line-up zijn ook bands zoals bijvoorbeeld Lorna Shore, Beast In Black, Ingested en Halestorm te vinden. Are you ready to join the circus!? Doe dan nu mee met onze actie, want wij mogen 2 combi-tickets weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 1 oktober bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: The Rock Circus

Deel dit artikel
Laat een reactie achter