Of Mice & Men Kondigt Europese Tour Aan

Geschreven door Stefan
Of Mice & Men

De Amerikaanse metalcore band Of Mice & Men, die onlangs hun nieuwe studioalbum “Tether” aankondigde, gaat later dit jaar op headline tour door Europa. De run vindt plaats in november en december, met support van Caskets en Defects. De laatste keer dat Of Mice & Men op het Europese continent te vinden was is alweer 4 jaar geleden.

Frontman Aaron Pauley zegt het volgende over de tour:

We’re beyond excited to announce our headlining dates in the UK and Europe. It’s been years since we’ve been able to share our music with our fans over there in a live setting, and it’s going to be such an incredible time! We’re stoked to be bringing out Caskets and Defects with us, make sure to show up early and check those killer bands out too!

De bands live zien kan onder andere op 26 november in de Melkweg Amsterdam. De ticketverkoop start op vrijdag 8 september om 10:00 uur. Tickets zijn vanaf dan hier te koop en de complete tour ziet er als volgt uit:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter